f

Summertime sadness или как да запазим онова изпепеляващо лятно чувство още малко...


Този сезон две неща със сигурност са винаги с мен където и да отида - телефонът ми, който е пълен с любими летни парчета и бронзиращата пудра на Golden Rose - Mineral Terracotta Powder с номер 06.

Докато пиша тези редове обаче осъзнавам, че лятото май е към своя край - дните станаха по-къси, сутрините доста хладни, а шоколадовият ми загар доста поизбледня... Въпреки това, тази година съм твърдо решена да запазя възможно най-дълго чувството за лято. Как? Ами лесно - миди на бюрото в офиса, морски снимки за desktop и cover photo във Facebook, летни рокли съчетани със сака и дънкови якета, цветен маникюр и лек и секси грим. С малко въображение, няколко часа на ден прекарани в Pinterest (виновна съм, знам) и правилните продукти всичко е възможно.

Като стана дума за продукти май точно сега е моментът да ви разкажа малко повече за бронзиращата пудра 
Mineral Terracotta Powder на Golden Rose. По принцип винаги съм била малко по-скептична към ружовете и бронзантите на марката, тъй като тези, които имам са доста прахоообразни и не особено икономични. Този продукт обаче ме изненада повече от приятно! Текстурата му е лека, копринена и приятна, а пигментацията е много добра. Друго нещо, което ме впечатли е, че определено не е толкова "прашен" и трябва да се нанася с лека ръка. Придава нежен и естествен загар. Кожата не изглежда "мръсна" - нещо, което е ключово да се избягва при всеки един бронзант. Опаковката е семпла и изискана, като малко напомня на MAC. Едно от нещата, за които съжалявам е, че цветът си няма име, а само номер. Също така ми се искаше да е без съдържание на талк, но това е нещо, което мога да преглътна. 


Едно от основните правила при бронзиращите пудри е да не се прекалява с продукта и да се нанася само там, където слънцето естествено огрява кожата - скули/бузи, нос, брадичка и чело. Освен като бронзант понякога ползвам най-светлия нюанс и като сенки. Поставям основа за грим и съвсем леко потупвам клепачите с въпросния цвят. Ефектът е страхотен - кожата е озарена, изглежда здрава, а очите съвсем леко блестят на слънчева светлина.
Като цяло съм изключително доволна от бронзиращата пудра. Възнамерявам да продължавам да я ползвам дори и в по-студените месеци. Всеки път като я погледна и се сещам за безгрижните дни, които прекарах с най-близките ми девойки на морето, което сигурно обяснява и ентусиазма, с който написах този пост! :)


*Едно "забърсване" на продукта


Ползвали ли сте бронзиращата пудра на Golden Rose? Какви са ви впечатленията от продукта?

Ще се радвам да ми кажете също така, които са двете неща, в които се влюбихте това лято и ви доставят удоволствие всеки път, в който ги ползвате. 


Stay fabulous!

♥ 

Vendella*Държа да отбележа, че това е моето искрено мнение за продукта.
Galina said...

Заинтригува ме и мисля да изпробвам този продукт :) За първи път прочетох твоя статия (позволявам си формата "ти"), но определено няма да е за последен

Miss Vendella said...

Здравей, Галина!

Не се притеснявай за "ти" формата. Тази ми е най-приятна особено в подобна комуникация.

Относно продукта - силно се надявам, че ще ти хареса. До колкото помня има два цвята - един по-тъмен и един по-светъл. :)

Поздрави и stay fabulous!