f

Isabel Marant Pour H&M

Въпреки че Витошка отдавна вече не е любимата ми част от София, след като претърпя ужасяващи ремонти и "подобрения", все пак ще имам причина да я посещавам често. На 14-ти ноември любимият H&M откри поредния си магазин в столицата, като предната вечер се състоя стилно събитие, на което имах удоволствието да присъствам. Бързам да вметна, че магазинът е разположен на два етажа и се намира в самото начало на булеварда. Няма начин да го пропуснете. Освен откриването на новия магазин, марката представи колаборацията си с Isabel Marant.

Червен килим, камери, хубаво шампанско, вкусна храна и готина музика - екипът на H&M определено знае как се правят подобни събития. Освен представянето на дълго чаканата колекция Isabel Marant pour H&M, всички присъстващи имахме възможността първи да се сдобием с нещо от колаборацията. Аз лично не се възползвах. Почитател съм на Isabel и ценя висококачествените материи, които използва, но дрехите й просто не са създадени за мен. Като цяло колекцията е интересна и типична за стила на дизайнерката - нестандартни кройки, изчистени линии и лек бохо привкус.


Две любими дами: Ана Динкова и Петя aka PetPanda.


Чаровната Диди, която ми е слабост. Редактор Мода и Красота в списание Story и a true fashion icon в моите очи.пола H&M | топ Divided | сако Zara | Колие S.I.X |


Какво е мнението ви за колаборацията? 
А успяхте ли да грабнете нещо от колекцията на Isabel Marant за H&M? Stay fabulous!


♥ 


Vendella
pippilotamentolka said...

Гледах ги гледах тия дрехи и добре че си ти, че мислех, че само аз не съм в ред да се чудя какво им намира народа, та ги е грабил даже :)

Tanya said...

I love the dress and coat.

the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.com/