f

Marks&Spencer обичат извивките

Влизам леко притеснена в просторната съблекалня на Marks&Spencer в Paradise Mall. В едната ръка си държа палтото, а в другата три рокли - все по тялото, красиви и изтънчени. Усещам някакъв странен уплах - дали ще ми станат, как ще изглеждам... Почвам да си повтарям: "Ох, май не трябваше да идвам", "Ами сега ако не ми станат...", "Ами ако не ми седят добре...", "Не мога да позирам", "Срам ме е...!". А отвън e част от ПР екипа на магазина и Георги Андинов с фотоапарат в ръка. Слава Богу, че Ана и Сирма са в съседните съблекални - поне не се чувствам сама. Поемам дълбоко дъх и посягам към черната рокля на цветя, с доста атрактивно деколте. Първата ми мисъл е "Защо не си взе по-голям номер, в този няма да се напъхаш!". Започвам да се ядосвам сама на себе си, задето си мисля глупости и не се забавлявам. Точно в този момент роклята просто полепва по мен и ми затваря устата. Всичките глупави мисли просто се изпаряват. Червените кадифени обувки на ток завършват цялостната визия. Останалото е история, запечатана в снимки.
Ако се чудите какво общо има цялото това излияние с Marks&Spencer, ще ви кажа - щом дизайнерите и въобще целият бранд могат да обичат извивките ви, тогава можете и вие! Толкова е просто. Една красива и добре ушита рокля, високи и сексапилни обувки и червено червило правят чудеса с всяка дама и нейното самочувствие - независимо от размера! Просто експериментирайте и извадете най-добрата си версия на показ.

Искрено благодаря на екипа на M&S за поканата и страхотното преживяване. Предизвикахте ме по страхотен начин и резултатите много ми харесаха!
Снимки: Георги Андинов
Рокли + обувки: Marks&Spencer
Почитатели ли сте на марката? Какво ще кажете за моделите им? 
С нетърпение очаквам коментарите ви! 
Stay fabulous!


Vendellavanina@styleinspiratrice.com said...

You are just fabulous! :) Totally like the firs dress & the red shoes! <3

www.styleinspiratrice.com