f

Giveaway! | Miss Vendella Loves Avon (игра с награди - ЗАТВОРЕНА)Пиша този блог от вече почти 5 години и това е първата игра, която организирам. Не мога да ви опиша колко се вълнувам! Изключително съм благодарна на разкошните момичета от PR екипа на Avon, че ми дадоха възможността да зарадвам някоя от вас прекрасни дами. Всъщност 5 от вас! Благодаря на всички, че ме четете и следите вече толкова време. Блогът нямаше да е това, което е сега без вас! 

За нетърпеливите - малко по-надолу ще намерите условията за играта!


Ползвам козметиката на Avon от 7-ми клас. Първите сенки, които си купих сама бяха точно на този бранд - неутрални и меки цветове, които бяха перфектни за 14 годишно момиче, което тепърва навлизаше в света на козметиката. Момичетата в училище чакахме с нетърпение всеки месец да излезе новия каталог на бранда и да си поръчаме нещо... Все още тъгувам по един спрей за тяло с аромат на пъпеш... Помните ли го? Беше невероятен, нали? Не мога да крия, че около 50% от козметиката, която имам е точно на Avon - спирали, моливи, червила, сенки, кремове и серуми за коса. Вярвам, че не съм единствената! 

Наскоро се сдобих с експресния коректор за бръчки, Express Wrinkle Smoother, от серията на Avon - Anew ReversalistСам по себе си коректорът изглежда доста шик - плъзгащо се капаче с огледална повърхност. Продуктът е с копринена текстура, нещо средно между крем и пудра. Може да се нанесе след хидратиращия крем или върху фон дьо тен. Аз лично го нанасям след като съм се гримирала с пръсти и леки потупвания. Първоначално бях леко скептична към самия продукт, но след няколко нанасяния започнах да забелязвам промяна и кожата ми определено изглежда по-гладка и свежа. Освен това изглежда толкова готино, когато го извадя от чантата си, за да се огледам или да освежа грима си. ;)

Малко повече информация за самата технология на продукта: Коректорът е създаден по иновативната Reversalist Tri-Elastinex технология. Подобрява външния вид на бръчките с течение на времето, като 2 от 3 жени отчитат заличаване на всички линии само след седмица.* Сега директно към играта! 

За да участвате и да имате шанса да спечелите един от 5-те коректора Anew Reversalist, трябва да направите 3 простички неща:


Бонус: Ако искате да увеличите шансовете си, може да споделите снимката, публикувана във Facebook. Уверете се, че е Public, за да мога да я видя и да ви имам предвид. 

Важно: Ще приемам отговори до 23:59 часа на 30.05.14 (петък). Победителките ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на страницата ми на 2.06.14 (понеделник). Наградите ще бъдат изпратени с куриер, за моя сметка до 1 седмица след обявяването на печелившите.


Успех на всички прекрасни дами! :) 


Stay fabulous!


Vendella*Информацията е предоставена от Avon