f

Giveaway! | На пазар с Miss Vendella и Marks and Spencer! (игра с награди - ЗАТВОРЕНА!)


Първият ми досег с M&S беше когато мама се върна от Англия преди няколко години и ми донесе пантофки на бранда, които бяха неразделна част от гардероба ми онова лято. Няколко години след това (декември месец, 2013) стоях в съблекалнята на M&S в Paradise Mall, в една от най-женствените и красиви рокли, които съм обличала и се подготвях за фотосесия с Георги Андинов. И да ми бяхте казали, че това ще се случи нямаше да ви повярвам. Днес пък с огромно удоволствие пиша този текст и нямам търпение да ви разкажа малко повече за това, което сме ви подготвили с Marks and Spencer!

Условията на играта ще намерите в края на поста.Преди да посетя някои от магазините на марката в България, мнението ми за дрехите на бранда беше леко скептично. Намирах ги за малко по-скучни и неподходящи за възрастта ми. Постепенно обаче стилът и вкусът ми започнаха да се променят, а с тях и предпочитаните ми марки и места за пазаруване. Точно по това време се запознах с представителите на марката за България, а малко след това бранда показа колекцията си пролет/лято 2014. Тези от вас, които ме следят, сигурно помнят реакцията ми при вида на lookbook-a във Facebook. Всъщност реакцията на повечето модни блогъри беше една: "Wow!"


Колекцията се характеризира със страхотно внимание към детайла, ярки цветове, изчистени линии и голямо разнообразие от размери, кройки и модели - от цветни бомбъри до изчистени бели сака с нежни детайли. Убедих се, че това е един от малкото магазини, в който момиче с извивки може да намери почти всичко, от което има нужда и да се чувства добре във въпросните дрехи. Последното всички знаем колкое важно, нали?
Но един съвет -  бъдете бързи! Казвам го от личен опит. Дълго време се колебаех дали да се сдобия с едно кожено яке - точно след въпросната фотосесия. В момента, в който реших, че искам да го имам, вече не беше налично. Но пък за сметка на това си харесах няколко други неща! ;)
 
Всъщност мога да пиша много за M&S и колко ме вдъхновява марката... Емоциите, които оставиха у мен, след страхотната фотосесия през декември месец още ме държат и това е може би една от причините да се вълнувам толкова много, че отново имам шанса да работя със страхотния PR екип на бранда. А още по-щастлива съм, че мога да зарадвам 3 от вас и да прекараме един страхотен ден в компанията на същите тези хора в просторния магазин на Мarks and Spencer. 


Ето и какви са условията на играта и какво можете да спечелите:

Каква всъщност е изненадата?
  • 3 от дамите, които вземат участие в играта, ще си спечелят ваучер на стойност 100 лева за пазаруване в магазина на M&S заедно с мен! :) Ще се запознаем, ще се забавляваме, ще се снимаме и ще ви помогна да направите най-добрия избор!
Какво искам от вас?
Продължителност:
  • Началото на играта е днес - 09.06.14. Ще приемам коментари до 23:59 на 15.06.14. Победителките ще бъдат изтеглени на 16.06.14 на лотариен принцип.
  • Самият Meet and Greet Shopping Event ще се проведе на 22.06.14 в M&S в Paradise center, София*.
Бонуси:

Ако искате да увеличите шансовете си да спечелите, можете да се изпълните един или повече от бонусите. :)
  • Всеки ден, от 10.06 до 15.06, ще пускам по една снимка на детайл от дреха или аксесоар от магазина на M&S в Paradise Mall. Всеки, който познае какъв е артикулът - яке, чанта, потник, обувка и тн., ще увеличи шанса си да спечели ваучер.
  • Ако решите да посетите магазинa в Paradise Mall, не забравяйте да се чекирате във Foursquare. Потърсете специално създаденото venue за целта: M&S - Shop With MissVendella
  • Можете да споделите снимката, публикувана във Facebook, на своята стена. Уверете се, че е Public, за да мога да я видя.Много ще се радвам да се включите в играта! 
Също така много благодаря на марката, че ми предоставя възможността да зарадвам част от читателите си. 


Успех на всички прекрасни дами! :) 


Stay fabulous!


Vendella


* N.B. Запазвам си правото да променя датата на Meet and Greet-а, в зависимост от ангажираността на победителките. 


Mirsea said...

Вече се влюбих в едни обувки и розовата рокля от снимките ти <3 Прекрасна игра!

Milena Vitanova said...

Страхотна игра!Пожеляавам си не толкова да спечеля,колкото да имам възможността да се запозная, снимам и забавлявам с теб!!!Без значение в кой магазин!хихи