f

Shop with Miss Vendella and Marks and Spencer | Събитието!


Както вече знаете, съм страхотен фен на Marks and Spencer. И има защо - вниманието към детайла, добре ушитите дрехи, които са перфектни за жени с извивки... Това са нещата, които високо оценявам. 
Както и предполагах, оказа се че много жени са фенове на марката. Получих стотици коментари по време на играта, която организирахме с марката, както и доста лични съобщения от жени, споделящи радостта си, че магазинът се развива и на българския пазар. Три от тези дами си спечелиха ваучери на стойност 100 лв. и мини шопинг тур с мен, който всъщност хич не беше мини...
Marks and Spencer Shopping Event
Събитието се проведе в Paradise center, където се намира и най-големият магазин на M&S за Балканите. Заедно с чаровния Влади, част от PR екипа на марката, посрещнахме дамите в магазина с фрешове и фрапе. Още с влизането и трите се лепнаха на секцията с обувките. В рамките на няколко минути се чуваха единствено "ох", "ах" и "ех". Добре че беше Влади, който подсети, че ни чака целият магазин. След около почти един час всички бяхме в съблекалните и прилежно подреждахме дрехите на закачалките. Малко след това започна още по-забавната час - мини фотосесията, на фона на Beyonce (с благодарности към Влади за тази част).

Всяка една от дамите има свой ярък и индивидуален стил, който ясно пролича в избора им на дрехи и съчетания.

Дани умело съчетава цветове и материи, като обръща страхотно внимание на детайла. Добре знае кои цветове и кройки й стоят най-добре, като това си пролича при подбора й на дрехи.
От магазина си тръгна със сладурска лятна рокля в жълто.


Marks and Spencer Shopping Event
Marks and Spencer Shopping Event
Marks and Spencer Shopping Event
Петя харесва женствените силуети, като в същото време обича да съчетава рокли и поли с кецове. Комфортът при нея е преди всичко.
Всички рокли, които пробва в магазина, й стояха прелестно, но накрая на вечерта реши да се спре на тъмен, скини деним. Към него добави удобни летни сандали.

Marks and Spencer Shopping Event

Надин харесва удобни, практични и цветни дрехи. В магазина реши експериментира с по-различни кройки и стилове, като всичките й съчетания бяха страхотни. И трите зяпнахме, когато излезе с черната пола с дантелени елементи...
Избра си светъл, скини деним с повдигащ ефект и дълга синя рокля на райе, която е перфектна както за града, така и за морето.


Marks and Spencer Shopping Event
Marks and Spencer Shopping Event

Лично аз определям стила си като "градски-бохо-шик". Саката и кецовете никога не ми стигат! Обичам дългите рокли и поли, които съчетавам с дънкови или кожени якета и кецове. Ако не съм сигурна какво да облека, първо избирам аксесоарите и след това всичко останало.
От магазина на M&S си тръгнах с нова чанта, скини деним с повдигащ ефект, сако и слънчеви очила - всичко за общо 206 лв.!


Marks and Spencer Shopping Event

Marks and Spencer Shopping Event
Упражнявам си Beyonce движенията във "версайското сако", както го нарекохме с Влади

Marks and Spencer Shopping Event

Marks and Spencer Shopping Event
Happy girls are the prettiest girls!

Завършихме вечерта с хамбургери и пържени картофи, защото сме големи жени и можем да си правим каквото си искаме! Цялата вечер беше изпълнена със страхотен положителен заряд и емоция. Снимки, бъзици, кифлеене и много смях... Планираме скоро да повторим.
Marks and Spencer Shopping Event

Това мини събитие беше едно от най-хубавите неща, които съм правила около блога и определено мисля да не е последното. Благодаря на M&S, че ми предоставиха тази възможност и зарадваха, както мен, така и тези прелестни дами! 

Надявам се, че дори и през снимките сте успели да усетите цялата тази позитивна емоция, с която ме заредиха тези прекрасни жени! А, ако ви се ходи на пазар - мисля, че знаете докъде да отскочите...

Stay fabulous!


Vendellapetpanda said...

Беше страхотно изживяване! Много благодаря на теб, мила моя Яна, и на M&S за прекрасната вечер!!!
Повече марки трябва да правят такива неща. Поздравления на екипа на M&S и страхотния Влади!
<3пет

Maya Toleva said...

Много сте сладки :)) прекрасни тоалети сте подбрали

mannierox said...

Аааа, че весело! Другия път - с мен! :DDD