f

Apivita: The Event

В началото на месеца присъствах на официалното представяне на гръцката натурална козметика Apivita в България и бързам да споделя снимки!


Събитието се проведе в ботаническата градина на Софийския университет и беше наистина впечатляващо - локацията, аранжировката, ароматите, детайлите, храната...
Запалени ароматни лампи изпълваха въздуха с мирис на лавандула и мента. Почти навсякъде имаше красиво и прилежно подредени вази, колби, билки и продукти. Хостеси раздаваха мед от големи пити, а на мини-бара се предлагаха фрешове и ароматни вина. Маслинена паста, мини хлебчета, парченца печени тиквички на клечка и скариди на шиш бяха само малка част от менюто. За финал гост готвач приготви божествено вкусен йогурт, който замрази с течен азот пред очите ни - #impressive!

Встрани от бара други усмихнати дами раздаваха насипен розмарин, лавандула и мента и приканваха всеки, който иска, да си направи гривничка от мъниста в земни цветове. За жалост аз лично не успях да си направя гривна, защото не останаха мъниста, но пък си тръгнах с голямо пакетче лавандула и други чудесни комплименти! Освен всичко, прекарах вечерта в приятната компания на Сирма и приятелят й.

Като цяло това беше една хубава вечер, пълна с много приятни изненади.
Съвсем скоро ще споделя повече за марката и продуктите, с които се сдобих. Stay tuned! :)

Чували ли сте за Apivita? А пробвали ли сте техни продукти? 
Ще се радвам да прочета мнението ви!


Stay fabulous!


VendellaMaya Toleva said...

Обожавам продуктите им и при всяко пътуване до Гърция, гледам да се снабдя с такива :)било е чудесно събитие :)

Illy Bar said...

Ползвам доста техни неща и съм доволна. Единствено с хидратиращия очен крем имам леки проблеми, защото нанесен близо до очите ми дразни. Любим ми е тоника за смесена кожа, както и маските за лице.

Ivana Alexandrova said...

Аз също много харесвам маските им за лице :)