f

Shedd | The Launch Party & More

Убедена съм, че вече сте разбрали за жестокото launch парти на Shedd, което беше миналия месец. Въпреки че Мими, Сирма, Ана, Поли и Венета вече споделиха снимки от събитието, никак не ми се иска да оставам по-назад и бързам да споделя любимите ми кадри от събитието (което беше тотален хит, btw!).

А за тези от вас, които все още се чудят за какво говоря, ето полезен линк към статия, която посветих изцяло на приложението.Концепцията на събитието, освен официалната част и представянето на приложението, бе всяка една от 5-те блогърки, избрани за brand ambassadors на Shedd, да представи своя стил в специално създадени за целта кътове. Тук е ред да благодаря на прекрасната Ева, която вложи много време, страст и усилия в това да угоди на желанията ни и да преобрази всеки кът в една малка вселена.Ще се опитам да представя кътовете в реда, в който бяха подредени в красивото пространство на "Ето", Място за култура.

Първият кът е този на Ана, посветен на #basics (семпли кройки и изчистени линии, задължителни дрехи и аксесоари, които трябва да присъстват в гардероба на всяка една жена, независимо от статуса й).
Няма как да не познаете къта на Венета и малката Кайра - new edge all the way! Chanel, кожа и много черно. Рай за всяка rocker-chic душа.#ModernClassics беше темата на Поли. В красиво декорираното пространство, беше представен чудесен микс от дрехи с различни материи и кройки, перфектни за всяко модерно, работещо момиче.
Сирма беше посветила своето пространство на спортния шик и удобство. Тук също имаше богат микс от материи и кройки, които представяха избрания от нея стил. В блога на Сирма може да видите повече снимки от нейното пространство, за да придобиете по-добра представа или може да разгледате албума на Венета във Facebook, в който ще видите пълния набор от снимки от вечерта. :) Лебеди, истинска трева и меки цветове бяха част от къта на Мими, който беше посветен на #romance. Нежни и свободно падащи материи, сатенени рокли и меко розово бяха в основата на представените от нея дрехи. Приказното усещане беше допълнено с красивите, цветни завеси.
И така стигаме до #boho къта. В него, много царски и с голям кеф, се бях разположила аз. Честно, не исках да си тръгвам от там - липсваше ми само един грамофон, плочи на Led Zeppelin и бутилка Beefeater! ;)
Всичко в бохо къта крещеше името ми - от стария телевизор, до седемдесетарската лампа и череп на диво животно (надявам се - намерен, а не застрелян). Селекцията ми от дрехи беше своеобразно представяне на 70-те години. Helmut Newton, Kenzo, Studio 54, Marie Osmond и разбира се Soul Train, бяха в основата - клош джинси, сако с принт, права рокля с животински принт, обувки с дървен ток, елек с ресни и свободно падащи материи и чанта с пискюли. Все дрехи, които аз самата нося. 
Купонът в бохо къта не спираше!Нахилена, в компанията на създателите на Shedd. И понеже много хора ме питаха, ето малко инфо за това, с каквко бях облечена ->тениска: Zara | жилетка: H&M | чанта: &otherstories


И малко снимки от същинската парти част... Много коктейли, все готини хора и яка музика.


А ето и официалната реклама, в която ще видите познати лица! :) 
Изтеглeте Shedd безплатно от Андроид или Apple и скролнете към следващата си любима модна находка! А ако искате да намерите някои от нашите дрехи, търсете ни със следните хаптагове: #missvendella, #sirmamarkova,#anadinkova, #polinasofia, #edgycuts, #mimisfashionmoments


Колко от вас вече използват Shedd и предлагат и купуват дрехи през приложението? Stay fabulous!


♥ 

VendellaMilena Vitanova said...

За трети път отварям поста да си го прочета и погледам....Такива готини емоции ме полазват леко по гърба! Супер!

Innah Kostova said...

Страхотно впечатление прави, че си показала кътовете на всички момичета, а не само своя! Браво :)
Браво на Shedd, интересно са ви подбрали, всички сте различни! :)